Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai lumii a fost găsit mort în mare. Autorităţile investighează moartea acestuia

Autor: Andreea Tobias Postat la 07 iulie 2022 1061 afişări

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti ai lumii a fost găsit mort în mare. Autorităţile investighează moartea acestuia

Artistul japonez care a creat "Yu-Gi-Oh!" a fost găsit mort în mare. Kazuki Takahashi a fost un artist manga japonez şi creator de jocuri, cel mai bine cunoscut pentru crearea Yu-Gi-Oh!.

Kazuki Takahashi, în vârstă de 60 de ani, al cărui prenume real era Kazuo, a fost descoperit purtând un echipament de snorkeling şi plutind în mare în apropiere de Nago, în prefectura insulară sudică Okinawa, la începutul zilei de miercuri şi identificat o zi mai târziu, a relatat postul public de televiziune NHK, citat de Reuters.

Autorităţile investighează moartea acestuia.

"Yu-Gi-Oh!" - "Regele jocurilor" - este o serie manga japoneză despre jocuri scrisă şi ilustrată de Kazuki Takahashi. A fost serializat în revista Shueisha Weekly Shōnen Jump între septembrie 1996 şi martie 2004. Intriga urmăreşte povestea unui băiat pe nume Yugi Mutou, care rezolvă conflicte folosind diverse jocuri.

Seria manga a dat naştere unei francize media care include mai multe serii spin-off manga şi anime, un joc de cărţi de tranzacţionare şi numeroase jocuri video.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kazuki takahashi,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.