Unu din cinci romani nu-si mai cumpara produse de bricolaj, mobila si electronice

Postat la 08 octombrie 2010 51 afişări

Unu din cinci consumatori a renuntat sa mai mearga prin magazine de mobila, de bricolaj sau sa cumpere gadgeturi si telefoane mobile, arata un studiu realizat de Initiative, companie a grupului de comunicare Lowe.

Pe segmentul bunurilor de larg consum, doar brandurile "personale" precum cele pentru ingrijirea corpului sau cafeaua au reusit sa-si fidelizeze majoritatea clientilor, insa acest lucru nu le-a garantat mentinerea volumelor de vanzari.

Peste 50% din cei intervievati in cadrul cercetarii de piata au declarat ca si-au schimbat obiceiurile de cumparaturi in ultimele sase luni si ca acum merg in magazine care ofera preturi mici, iar 66% din acestia cauta in mod activ oferte speciale si promotii.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unu-din-cinci-romani-nu-si-mai-cumpara-produse-de-bricolaj-mobila-si-electronice-7456356
7456356
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.