Universităţi din toată ţara, AMENDATE pentru nereguli privind taxele de înscriere şi de examen

Postat la 08 noiembrie 2012 18 afişări

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a făcut peste o sută de controale la universităţi, unde s-au constatat nereguli privind înregistrările taxelor, astfel aplicându-se amenzi în valoare de 50.000 lei, dar şi avertismente.

Potrivit unui comunicat de joi al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), au fost desfăşurate controale în 118 universităţi, pentru verificarea respectării prevederilor legale privind protecţia consumatorilor la încheierea contractelor de studii. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 17 amenzi contravenţionale, în valoare de 50.000 de lei, şi 39 de avertismente, precizează sursa citată. Astfel, au fost verificate listele tarifelor pentru cursuri şi alte activităţi educaţionale, dar şi actele din care să rezulte obiectul de activitatea unităţilor de învăţământ.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancheta,
anpc,
amenzi,
universitati
/actualitate/universitati-din-toata-tara-amendate-pentru-nereguli-privind-taxele-de-inscriere-si-de-examen-10283087
10283087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.