Universitatea Cambridge, cea mai bogata din Anglia

Postat la 16 septembrie 2010 22 afişări

Universitatea Cambridge este cea mai bogata institutie de invatamant superior din Marea Britanie, cu fonduri si active in valoare de peste 4 miliarde de lire sterline (4,8 miliarde de euro), ca urmare a unor plasamente profitabile si a unei campanii fructuoase de strangere de fonduri, scrie Financial Times.

Fondul de investitii al universitatii a obtinut un randament de 19% in anul incheiat in luna iunie, in timp ce veniturile institutiei au fost rotunjite de o campanie de strangere de donatii care a adus 1 miliard de lire sterline (1,2 mld. euro) în visterie - cam un sfert din bugetul integral al Ministerului Educaţiei din Romania.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Universitate,
Cambridge,
Anglia,
bani
/actualitate/universitatea-cambridge-cea-mai-bogata-din-anglia-7261622
7261622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.