UNIQA Romania isi schimba sefii

Autor: Ana Raduta Postat la 01 august 2011 15 afişări

Florin Golovatic si Remus Lapusan au fost numiti la conducerea companiilor UNIQA din Romania.

Florin Golovatic a fost numit presedinte al directoratului si CEO al UNIQA

Asigurari de catre Consiliul de Supraveghere al companiei. Are 41 de ani si a lucrat timp de peste 10 ani in compania de consultanta si audit KPMG Romania ca director audit - institutii financiare, unde s-a ocupat in special de coordonarea activitatilor de furnizare a serviciilor profesionale catre companii de asigurari, societati de administrare a fondurilor de pensii private si a fondurilor de investitii, societati de investitii financiare si companii de leasing si alte companii financiare nebancare. In perioada decembrie 2010 - iulie 2011, Golovatic a facut parte din

directoratul UNIQA Asigurari de viata.

Alaturi de Florin Golovatic, din directoratul UNIQA Asigurari mai fac parte Alfred Vlcek, care ocupa functia de vicepresedinte si Ileana Horvath, in calitate de membru.

In acelasi timp, UNIQA Asigurari de viata are un nou presedinte al directoratului si CEO, respectiv Remus Lapusan. Lapusan (40 de ani) a ocupat din 2003 pana in februarie 2011 pozitia de director al sucursalei UNIQA Asigurari Cluj.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Florin Golovatic,
Remus Lapusan,
UNIQA
/actualitate/uniqa-romania-isi-schimba-sefii-8553089
8553089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.