Unii lideri PNL „sunt foarte confortabili cu PSD la masă”, spune fostul lider al formaţiunii Florin Cîţu, care apreciază că „acest compromis nu e ceva natural”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 mai 2022 40 afişări

Unii lideri PNL „sunt foarte confortabili cu PSD la masă”, spune fostul lider al formaţiunii Florin Cîţu, care apreciază că „acest compromis nu e ceva natural”

„Am spus şi în ziua în care mi-am dat demisia, că e clar că eu nu am putut să fac parte din această coaliţie. Acest compromis nu e ceva natural. Sunt alţii, bineînţeles, care sunt foarte confortabili cu PSD la masă, dar trebuie să îşi asume şi rezultatele, şi astăzi românii au şi inflaţie şi dobânzi şi şomaj şi o creştere economică înjumătăţită. Acestea sunt rezultatele pe care trebuie să şi le asume şi, bineînţeles, mergem tot mai departe”, spune Florin Cîţu.

El afirmă că actualii lideri ai partidului trebuie să-şi asume rezultatele mandatului.

De asemenea, Florin Cîţu afirmă că şi-a exprimat părerile şi în forurile de conducere ale partidului.

„Au fost, bineînţeles, exprimate (părerile - n.r.). Până acum ceva vreme erau exprimate de unii lideri pe care acum îi văd că susţin această coaliţie. S-au schimbat 180 de grade. Eu le-am exprimat şi în cadrul coaliţiei, şi în cadrul grupului restrâns al conducerii PNL şi în BEX”, conchide Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
psd,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.