Ungurii, cehii si slovacii inaugureaza autostrazi în 2010. La noi e crestere zero

Postat la 07 mai 2010 19 afişări

In timp ce Romania nu are bani nici pentru repararea drumurilor nationale, ungurii, cehii si slovacii au in plan inaugurarea unor importante sectoare de autostrada in 2010.

Spre deosebire de Romania, unde in acest an nu se va inaugura niciun kilometru de autostrada, in tari ca Cehia, Slovacia sau Ungaria se vor taia panglici si in 2010, releva un studiu realizat de compania poloneza PMR Publications.

In Slovacia, tara care are deja o retea de 351 km de autostrada, in acest an vor mai fi finalizati alti 40 km din D1. In momentul de fata, se poate circula pe 271 km din autostrada D1, care va trebui sa traverseze tara de la vest la est, pana la granita cu Ucraina.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungurii-cehii-si-slovacii-inaugureaza-autostrazi-in-2010-la-noi-e-crestere-zero-6097942
6097942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.