Ungureanu: Situaţia soţiei mele nu reprezintă conflict de interese. Judecata a devenit tendenţioasă

Postat la 14 martie 2012 23 afişări

Premierul Ungureanu susţine în continuare că prezenţa soţiei sale în consiliul de administraţie al unei firme care se ocupă de "aspectele sociale" ale activităţii Petrom nu reprezintă conflict de interese faţă de poziţia sa de prim-ministru, arătând că o astfel de judecată a devenit tendenţioasă.

"Suntem în situaţia în care pornim de la o supoziţie şi facem un proces de intenţie. Nu este vorba altceva decât de un om, soţia mea, care este un medic foarte bun şi care a reuşit să îşi facă o carieră în lumea medicală, dincolo de toate impedimentele pe care le pune traiul cu un om a cărui prezenţă publică este de natura celei despre care discutăm. Cred că nu există moment în care cariera soţiei mele să nu fi fost expusă, începând cu prezenţa ei în Consiliul de Administraţie al Petromed, lucru care a apărut într-un HG în 2008, şi terminând cu completarea riguroasă a declaraţiilor de avere şi de interese", a spus Ungureanu, la postul Antena 3.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungureanu-situatia-sotiei-mele-nu-reprezinta-conflict-de-interese-judecata-a-devenit-tendentioasa-9398675
9398675
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.