Ungureanu cere ca toate solicitările restante de rambursare a banilor UE să fie procesate în martie

Postat la 12 martie 2012 10 afişări

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a cerut miniştrilor şi şefilor de autorităţi cu atribuţii în absorbţia fondurilor europene să proceseze, până la sfârşitul lunii martie, toate solicitările de rambursare restante, informează Executivul.

Solicitarea a fost formulată într-o întâlnire avută, luni, de şeful Guvernului cu miniştrii Afacerilor Europene, Transporturilor, Finanţelor şi Justiţiei, precum şi cu preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice (ANRMAP) şi directorul Unităţii pentru Coordonarea şi Verificarea Achiziţiilor Publice. "Primul-ministru le-a solicitat participanţilor la întâlnire ca, până la sfârşitul acestei luni, să fie analizate şi finalizate solicitările de rambursare restante, iar termenul de 45 zile stabilit pentru procesarea cererilor de rambursare să fie respectat cu stricteţe, pentru a nu mai fi generate alte restanţe", se arată într-un comunicat al Guvernului.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ungureanu-cere-ca-toate-solicitarile-restante-de-rambursare-a-banilor-ue-sa-fie-procesate-in-martie-9393054
9393054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.