Ungaria vizează un acord de împrumut de 17-20 miliarde euro de la FMI şi UE

Postat la 19 ianuarie 2012 5 afişări

Ungaria se aşteaptă la un acord de finanţare de 17-20 miliarde de euro de la UE şi FMI, similar ca valoare cu cel din 2008, când ţara a fost lovită de criza financiară globală, potrivit unui document întocmit de ministrul Economiei, Gyorgy Matolcsy.

Cabinetul de la Budapesta trebuie, însă, să găsească soluţii la îngrijorările UE privind mai multe legi înainte ca discuţiile pentru un împrumut să înceapă, se arată în document, o analiză a progreselor Ungariei pentru obţinerea unui nou împrumut, scrie Index, citat de cotidianul Portfolio, şi obţinut de portalul Index.hu. "Ungaria trebuie să facă progrese în mai multe domenii cheie, precum independenţa băncii centrale, instituţii finnaicare, taxe de criză, buget şi impozitare", afirmă Matolcsy.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
fmi,
ue,
acord
/actualitate/ungaria-vizeaza-un-acord-de-imprumut-de-17-20-miliarde-euro-de-la-fmi-si-ue-9159155
9159155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.