Unele trenuri rapid vor face sub trei ore pe ruta Bucuresti-Constanta

Postat la 16 iunie 2011 12 afişări

CFR SA a finalizat lucrarile de modernizare a liniei de cale ferata Bucuresti-Constanta pe o distanta de 48,4 kilometri, astfel ca incepand de vineri durata de calatorie cu patru trenuri de tip rapid va fi mai scurta cu o ora fata de anul trecut, respectiv de 2 ore si 50 de minute.

Astfel, CFR SA a finalizat lucrarile pe firul doi al sectiunilor Branesti - Fundulea (12,2 km), Fundulea - Sarulesti (11,6 km), Dor Marunt - Dragos Voda (18,3 km) si Perisoru - Jegalia (6,3 km). "O data cu finalizarea lucrarilor de reabilitare pe cele patru sectiuni de cale ferata, durata calatoriei a patru trenuri Rapide (R 983, R 985 Bucuresti Nord - Constanta si R 982, R 984 Constanta - Bucuresti Nord) va fi de aproximativ de 2 ore si 50 de minute, incepand din 17 iunie, cu o ora mai putin, comparativ cu luna iunie a anului trecut", se arata imtr-un comunicat al companiei. In prezent, lucrarile de modernizare continua pe sectiunile Sarulesti-Lehliu-Dor Marunt si Dragos Voda-Ciulnita-Perisoru, unde circulatia trenurilor se va desfasura doar pe un singur fir.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unele-trenuri-rapid-vor-face-sub-trei-ore-pe-ruta-bucuresti-constanta-8349465
8349465
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.