Unde vrei sa pleci? Oferte low cost: Bilete de avion de la 40 de lei si vacante de la 150 de euro

Postat la 20 octombrie 2010 24 afişări

Milano, Bruxelles, Roma, Praga sau Amsterdam? Operatorii aerieni low cost au acum oferte de bilete care pleaca de la circa 40 de lei cu toate taxele incluse, iar agentiile de turism au pachete de vacante la 150 de euro in sus.

Unde vrei sa pleci? Oferte low cost: Bilete de avion de la 40 de lei si vacante de la 150 de euro

De exemplu, operatorul low-cost Ryanair prezent si in Romania cu zboruri din Constanta spre Bologna si Pisa, a scos recent la vanzare un milion de bilete la tariful de 8 euro pentru calatorii in zilele de zilele de marti, miercuri si joi, pe parcursul lunii noiembrie. La randul sau, Wizz Air va creste, din 15 decembrie, frecventa de zbor catre 16 destinatii externe, printre care Paris si Barcelona, si va lansa doua curse noi din Capitala spre Larnaca si Malaga.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
calatorie,
bilete,
avion,
vacanta,
oferte,
low cost
/actualitate/unde-vrei-sa-pleci-oferte-low-cost-bilete-de-avion-de-la-40-de-lei-si-vacante-de-la-150-de-euro-7509217
7509217
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.