Unde vor să studieze singurele absolvente din Timiş şi Gorj care au luat 10 la Bac. "Împlinirea sufletească nu cred că o ai dacă pleci din România, doar materială"

Postat la 06 iulie 2017 290 afişări

Ansira Dinu este singurul absolvent de liceu din judeţul Timiş care a reuşit să obţină media 10 la examenul de Bacalaureat, Spune că nu vrea să plece din ţară, că nu a luat meditaţii şi că nu a fost niciodată elevul care să alerge după note. De asemenea, Raluca Dogaru a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu, profilul matematică - informatică, cu media 10.

Unde vor să studieze singurele absolvente din Timiş şi Gorj care au luat 10 la Bac. "Împlinirea sufletească nu cred că o ai dacă pleci din România, doar materială"

"Nu am fost niciodată prima din clasă, ci a doua. Nu am fost niciodată elevul care să alerge după note. La Bacalaureat, aşa a fost să fie, aparent m-am descurcat mai bine decât ceilalţi"

Ansira Dinu a terminat liceul la Colegiul Naţional Bănăţean, la specializarea Matematică-Informatică. Tânăra este singurul absolvent din judeţul Timiş cu media 10 la examenul de Bacalaureat.

Ansira Dinu a declarat că s-a aşteptat să obţină nota maximă doar după ce a susţinut toate probele examenului de Bacalaureat, despre care spune că nu i s-a părut foarte greu.

"Sincer, mă aşteptam să iau 10 după ce am susţinut probele. Ştiu foarte bine să mă autoevaluez şi eram conştientă că am făcut bine. Oricum, nota mea tindea către 10, depindea doar de corectori. BAC-ul ca şi nivel de dificultate nu mi s-a părut foarte greu, dimpotrivă, mi s-a părut chiar accesibil şi notele au fost pe măsură, consider eu", a explicat Ansira Dinu.

Eleva de 10 a precizat că în cei patru ani de liceu a învăţat cam tot ce trebuia pentru Bacalaureat şi că nu a luat deloc meditaţii pentru materiile din care a susţinut probele.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
absolventi,
timis,
gorj,
romania,
mediere,
bacalaureat,
dinu,
note,
elev

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.