Unde stă Bill Gates după divorţul de Melinda: „Este locul perfect pentru a te ascunde”

Postat la 13 mai 2021 135 afişări

Unde stă Bill Gates după divorţul de Melinda: „Este locul perfect pentru a te ascunde”

Bill Gates se afla la un club de golf din California când a apărut ştirea divorţului

Fostul CEO Microsoft stă în conacul său de la The Vintage Club, în valoare de 12,5 milioane de dolari

Gates a fost văzut la clubul de golf alături de fiica sa Jennifer şi partenerui ei

Bill Gates a fost văzut la un club de golf de lux din California, acolo unde deţine şi un conac, în momentul în care a fost făcută publică ştirea divorţului său de Melinda, relatează Business Insider.

Miliardarul în vârstă de 65 de ani s-a „ascuns” în vila lui în valoare de 12,5 milioane de dolari, aflată la clubul de golf The Vintage Club din Indian Wells, California.

„Bill se aştepta în mod clar la divorţ, este acolo de aproximativ trei luni”, a declarat o sursă citată de Page Six.

Fondatorul Microsoft a fost văzut săptămâna aceasta la clubul de golf alături de fiica sa, Jennifer Gates, în vârstă de 25 de ani şi partenerul ei, Nayel Nassar, un milionar egiptean.

„Este locul perfect pentru ca Bill să se ascundă de oricine vrea să îl întrebe despre divorţ sau despre presupusule sale legături cu Epstein”, mai spune sursa citată.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ascundere,
bill gates

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.