Una dintre cele mai mari ţări din Europa impune CARANTINA OBLIGATORIE pentru români.

Postat la 24 iulie 2020 591 afişări

Una dintre cele mai mari ţări din Europa impune CARANTINA OBLIGATORIE pentru români.

Ministrul Sănătăţii din Italia, Roberto Speranza, anunţă că cetăţenii români şi bulgari care merg în Italia trebuie să intre în carantină.

Măsura este una obligatorie. „Virusul nu este încă învins”, a declarat demnitarul.Ministerul Sănătăţii din Italia ia noi măsuri pentru controlarea epidemiei de coronavirus.

„Tocmai am semnat un ordin care prevede carantină pentru cei care au stat în România şi Bulgaria în ultimele 14 zile. Această măsură este deja în vigoare pentru ţările din afara UE şi non-Schengen. Virusul nu este învins şi continuă să circule. Este încă nevoie de mare prudenţă”, a scris Roberto Speranza pe Twitter.

Anunţul a fost făcut după ce Roberto Speranza l-a întâlnit pe ministrul de Externe Luigi Di Maio. Cei doi oficiali au discutat despre cadrul epidemiologic la nivel internaţional.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
romani,
oficiali,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.