Una dintre cele mai importante ţări europene suspendă legăturile aeriene cu mai multe ţări, inclusiv România

Autor: Mihai Draghici Postat la 19 iulie 2020 370 afişări

Una dintre cele mai importante ţări europene suspendă legăturile aeriene cu mai multe ţări, inclusiv România

Autorităţile din Austria vor interzice, începând de joi, zborurile din zece ţări, inclusiv din România, în cadrul măsurilor de reducere a riscurilor de transmitere a coronavirusului, informează agenţia de presă APA.

Potrivit ordinului semnat de ministrul austriac al Sănătăţii, Rudolph Anschober, interdicţiile privind efectuarea curselor aeriene au fost extinse la 18 ţări începnd de joi, 16 iulie.

Pe lista interdicţiilor au fost incluse toate ţările din Balcanii de Vest, dar şi România, Bulgaria, Republica Moldova şi Egipt. Restricţiile vor fi în vigoare până cel puţin pe 31 iulie.

Ca efect al deciziei, compania aeriană Austrian Airlines va suspenda cursele aeriene spre şi dinspre Belgrad, Bucureşti, Cairo, Podgoriţa, Sarajevo, Sibiu, Skopje, Sofia, Tirana şi Varna.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AUSTRIA,
ROMÂNIA,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.