Un val de peste 100 de cutremure zguduie California

Postat la 27 august 2012 5 afişări

Peste 100 de replici cu o magnitudine de până la 5,5 au zguduit sudul Californiei, provocând panică în rândul membrilor unei comunităţi de la Brawley, care au ieşit afară din locuinţe, dar şi evacuarea unor bolnavi din spitalul local.

Mişcarea seismică a fost resimţită cel mai intens la patru kilometri nord-vest de această comunitate de fermieri din Brawley, la aproximativ 185 de kilometri de San Diego, relatează postul Sky News. "Se simţea de parcă avea loc un cutremur la 15 minute. Unul după altul. Copiii mei sunt mici şi s-au speriat. Nu mai vor să intre înăuntru", a declarat Mike Patel, managerul unei pensiuni, Townhouse Inn & Suites din localitate. În afară de cutremurul cu magnitudinea de 5,5, o replică cu magnitudinea de 5,3 şi alte peste 30 cu magnitudinea de cel puţin 3,5 au fost resimţite la sud de Salton Sea.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremure,
california,
sua,
seism
/actualitate/un-val-de-peste-100-de-cutremure-zguduie-california-9985976
9985976
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.