Un român a fost rănit şi un altul este dat dispărut într-un atac care a avut loc marţi la Kabul, în Afganistan

Autor: Iuliana Enache Postat la 02 iulie 2013 43 afişări

Un român a fost rănit şi un altul este dat dispărut într-un atac care a avut loc marţi la Kabul, în Afganistan, a anunţat Ministerul român de Externe, într-un comunicat.

Un român a fost rănit şi un altul este dat dispărut într-un atac care a avut loc marţi la Kabul, în Afganistan

Cei doi cetăţeni români fac parte din personalul civil şi sunt angajaţi pe bază de contract la o firmă internaţională ce deserveşte o bază logistică din capitala afgană. Din informaţiile încă neconfirmate oficial, rezultă că unul dintre cetăţenii români a fost rănit şi se află acum sub îngrijire medicală, iar cel de-al doilea este dat dispărut. Misiunea diplomatică a României se află în contact permanent cu autorităţile locale şi este pregătită sa acorde asistenţa consulară necesară, în baza competenţelor legale, precizează MAE.

Alte stiri pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFGANISTAN,
ROMÂNI,
/actualitate/un-roman-a-fost-ranit-si-un-altul-este-dat-disparut-intr-un-atac-care-a-avut-loc-marti-la-kabul-in-afganistan-11064807
11064807
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.