Un protest fata de sistemul bancar mondial, lansat de Eric Cantona, sustinut de mii de internauti

Postat la 22 noiembrie 2010 13 afişări

Un protest fata de sistemul bancar mondial, lansat de fostul fotbalist francez Eric Cantona, care le propune tuturor deponentilor sa isi retraga pe 7 decembrie banii din banci pentru falimentarea acestora, se bucura de sprijinul a mii de utilizatori de internet, informeaza nzherald.nz.

Fostul international francez Eric Cantona le propune o altfel de "revolutie" studentilor si angajatilor din sectorul public din mai multe tari europene, care se pregatesc sa organizeze o serie de proteste in aceasta iarna, pentru a reactiona fata de reducerile bugetare aplicate de guvernele acestor state.Intr-un interviu acordat publicatiei Presse Ocean din Nantes, Eric Cantona s-a declarat impotriva clasicelor proteste de strada, pe care le considera depasite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Eric Cantona,
protest,
bancar,
internauti
/actualitate/un-protest-fata-de-sistemul-bancar-mondial-lansat-de-eric-cantona-sustinut-de-mii-de-internauti-7739130
7739130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.