Un programator din Harghita a dezvoltat o alternativă locală pentru Google Reader

Autor: Ioana Nita Postat la 01 iulie 2013 73 afişări

Robert Gereb, un programator de 27 de ani din judeţul Harghita, a cre­at un serviciu - Feedvance.com - care să înlocuiască Google Reader, despre care gigantul american a anunţat că în­ce­pând de astăzi nu mai este func­ţional.

Un programator din Harghita a dezvoltat o alternativă locală pentru Google Reader

Robert Gereb, un programator de 27 de ani din judeţul Harghita,  a cre­at un serviciu -  Feedvance.com  - care să înlocuiască Google Reader, despre care gigantul american a anunţat că în­ce­pând de astăzi nu mai este func­ţional.

 

Google Reader a fost un agre­ga­tor de conţinut oferit prin feed-uri web, acest ser­viciu dând utilizatorilor posibi­lita­tea de a fi la curent cu nou­tă­ţile apărute pe site-urile alese de ei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
dezvoltare,
Feedvance.com
/actualitate/un-programator-din-harghita-a-dezvoltat-o-alternativa-locala-pentru-google-reader-11059827
11059827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.