Un prinţ saudit, pe 15 în topul mondial al bogaţilor, şi-a vândut avionul Airbus, pentru investiţii

Postat la 15 februarie 2013 16 afişări

Prinţul saudit Alwaleed Bin Talal Al Saud, pe locul 15 în topul mondial al celor mai bogaţi oameni din lume, cu o avere de 29 de miliarde de dolari, şi-a vândut recent avionul Airbus A380 pentru a face investiţii în Orientul Mijlociu.

Preţul de catalog al unui avion A380 este de 319 milioane de dolari. Construcţia avionului, contractat de prinţ în 2007, este aproape terminată, cu excepţia interiorului, care ar trebui aranjat în funcţie de preferinţele clientului, a afirmat un reprezentant al Airbus, potrivit Bloomberg.

Alwaleed, 57 de ani, a folosit fondurile obţinute pentru a-şi extinde investiţiile din Arabia Saudită şi Orientul Mijlociu, a declarat Shadi Sanbar, director financiar al Kingdom Holdings, companie deţinută de miliardar. Preţul şi cumpărătorul nu au fost dezvăluiţi, din cauza acordurilor de confidenţialitate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rinţ saudit,
bogaţi,
Airbus
/actualitate/un-print-saudit-pe-15-in-topul-mondial-al-bogatilor-si-a-vandut-avionul-airbus-pentru-investitii-10564019
10564019
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.