Un print miliardar avertizeaza ca Arabia Saudita se afla intr-un pericol mult mai mare decat vrea sa recunoasca

Postat la 31 iulie 2013 536 afişări

Arabia Saudita, taramul celor mai mari rezerve de petrol din lume, se mandreste cu faptul ca este un bun strateg economic. Insa nu toate capetele regale vad in bogata natiune un viitor luminos, noteaza publicatia de business Quartz.com.

 Un print miliardar avertizeaza ca Arabia Saudita se afla intr-un pericol mult mai mare decat vrea sa recunoasca

 Arabia Saudita vrea sa mentina constant pretul petrolului, chiar si in contextul unei economii greu incercate, cum este cea de astazi. Aceste practici au facut ca tara sa acumuleze pana acum 700 miliarde de dolari in rezerve straine oficiale. Felul in care Arabia Saudita se prezinta lumii este unul aproape de ideal, insa nu toti cei din interior sunt de acord cu descrierea sa utopica.

Un discurs de 14 pagini al unuia dintre cei mai vizibili miliardari din tara sugereaza ca Arabia ar fi macinata de neintelegeri politice si de management. Potrivit printului Alwaleed bin Talal, nepotul regelui Abdullah, care detine actiuni la Apple, Citigroup si Twitter, Arabia Saudita se afla in fata unui pericol iminent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-print-miliardar-avertizeaza-ca-arabia-saudita-se-afla-intr-un-pericol-mult-mai-mare-decat-vrea-sa-recunoasca-11186180
11186180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.