Un orasel britanic a fost construit in China. Imagini din orasul fara niciun locuitor

Postat la 15 iunie 2011 37 afişări

Intr-o provincie din apropierea Shanghaiului, chinezii au construit un orasel englezesc traditional. Dupa cinci ani de la constructie, asezarea este nelocuita, relateaza Business Insider.

Orasul-fantoma Thames Town este ridicat in nord-estul Chinei, in Songjiang, langa Shanghai, si este parte a proiectului "One City, Nine Town". Acesta este o incercare de a construi case in suburbiile metropolei unde sa locuiasca chinezii.

Thames Town a ramas insa nelocuit, vitrinele magazinelor sunt goale, iar pe drumuri nu circula nicio masina. Asezarea insa este o destinatie favorita pentru fotografiile de nunta, tot mai multe cupluri preferand sa se fotografieze im oraselul britanic.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
oras,
China,
Shanghai
/actualitate/un-orasel-britanic-a-fost-construit-in-china-imagini-din-orasul-fara-niciun-locuitor-8345718
8345718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.