Un nou termen pentru fuziunea NBG-Eurobank: sfârşitul lunii februarie

Autor: Ciprian Botea Postat la 10 ianuarie 2013 28 afişări

Grupul National Bank of Greece (NBG) ar putea încheia prealuarea rivalilor de la Eurobank până la sfârşitul lunii februarie, acţionarii Eurobank mai având maximum opt săptămâni să decidă dacă acceptă oferta NBG, potrivit cotidianului elen Kathimerini.

Grupul National Bank of Greece (NBG) ar putea încheia prealuarea rivalilor de la Eurobank până la sfârşitul lunii februarie, acţionarii Eurobank mai având maximum opt săptămâni să decidă dacă acceptă oferta NBG, potrivit cotidianului elen Kathimerini. Oferta de preluare a primit deja aprobarea supraveghetorului pieţei elene de capital. Fuziunea dintre cele două grupuri, anunţată iniţial în toamna anului trecut, va conduce la crearea celei mai mari bănci din Grecia, cu active de 180 miliarde de euro. Efectul pe piaţa românească al acestei fuziuni va fi consolidarea într-un jucător de top zece a Bancpost şi a Băncii Româneşti.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
termen,
fuziune,
NBG-Eurobank,
februarie
/actualitate/un-nou-termen-pentru-fuziunea-nbg-eurobank-sfarsitul-lunii-februarie-10448288
10448288
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.