UN NOU SCANDAL ALIMENTAR: Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic, trimisă în Germania de la o fermă din România

Postat la 13 martie 2013 61 afişări

Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic ar fi ajuns în Germania de la o fermă din România, fiind trimisă o notificare în acest sens prin Sistemul Rapid de Alertă, a declarat, miercuri, vicepreşedintele ANSVSA, Vladimir Mănăstireanu.

UN NOU SCANDAL ALIMENTAR: Carne de curcan cu reziduuri de antibiotic, trimisă în Germania de la o fermă din România

 Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor a spus că, potrivit datelor transmise din Germania prin Sistemul Rapid de Alertă, este vorba despre o fermă din România care ar fi trimis piept de curcan cu reziduuri de antibiotic.

Mănăstireanu a precizat că, după primirea alertei, inspectorii sanitar-veterinari s-au dus la unitatea incriminată pentru a face ancheta privind carnea de curcan care a plecat la export intracomunitar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carne,
ferma,
germania,
romania,
trimitere,
scandal,
alerta,
rapid
/actualitate/un-nou-scandal-alimentar-carne-de-curcan-cu-reziduuri-de-antibiotic-trimisa-in-germania-de-la-o-ferma-din-romania-10664176
10664176
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.