Un nou record în vânzări pentru Apple înregistrat cu iPhone 5 după lansarea în China

Postat la 17 decembrie 2012 21 afişări

Apple a vândut în China peste două milioane de smartphone-uri iPhone 5 în primul weekend după lansarea modelului pe această piaţă vineri, un nou record pentru compania americană, în contextul temerilor privind perspectivele şi declinul acţiunilor pe bursă.

"Primul weekend foarte solid susţine presupunerea că avansul anual (al vânzărilor, n.r.) va fi conform aşteptărilor", a declarat Ben Bajarin, analist principal la firma Creative Strategies, potrivit CNBC.

La lansarea iPhone, vineri, lipsa aglomeraţiei din magazine a amplificat speculaţiile privind o reducere a entuziasmului faţă de produsele Apple pe cea mai mare piaţă a companiei din afara SUA.

Situaţia s-a datorat în mare parte unui sistem introdus de Apple, care permite clientului rezervarea online a unei anumite ore pentru prezenţa în magazin. Compania a încercat să evite astfel violenţele înregistrate la lansarea iPhone 4S.

Apple a permis, de asemenea, clienţilor care şi-au făcut rezervare online să cumpere până la 5 smartphone-uri iPhone. La precedenta lansare, limita a fost de 2 telefoane pentru fiecare client.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
record,
vânzări,
Apple,
iPhone 5,
China
/actualitate/un-nou-record-in-vanzari-pentru-apple-inregistrat-cu-iphone-5-dupa-lansarea-in-china-10396111
10396111
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.