Un nou director la KPMG

Autor: Ioana Matei Postat la 23 mai 2013 63 afişări

Compania de audit KPMG a numit la începutul acestei luni un nou director în cadrul departamentului de asistenţ’ fiscală. Dragos Doroş este cel care va ocupa această funcţie, după o experienţă de 17 ani în domeniul fiscal.

Un nou director la KPMG

Doroş a colaborat pe parcursul carierei  cu firme care activează pe piaţa consultanţei fiscale şi de audit, ocupând şi funcţia de director al departamentului de legislaţie şi Impozitare directă din cadrul Ministerului Finanţelor Publice. Domeniile sale de experienţă includ structurarea investiţiilor şi planificarea fiscală, asistenta fiscala in cazul operaţiunilor de reorganizare, asistenţă pe durata inspecţiilor fiscale, inclusiv asistenţa în cadrul procedurilor administrative ulterioare.

”Diferitele crize cu care ne-am confruntat în ultimii ani – financiară, economică şi socială – definesc, de fapt, prin amploarea şi durata lor, noua realitate care se conturează în faţa noastră. Azi nu mai este rentabil să aşteptam sfârşitul acestor crize, ci trebuie să găsim noi metode de a creşte şi de a ne adapta contextului economic, social şi politic actual. Sunt convins că aceia care îşi vor redefini identitatea vor fi cei care vor reuşi. Ca membru al echipei de consultanţă fiscală al KPMG îmi voi folosi experienţa şi cunoştinţele pentru a ne sprijini clienţii în finalizarea acestui proces” a declarat Dragoş Doroş.

KPMG este reţeaua globală de firme de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 156 de ţări şi avem 152.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Societăţile independente membre ale reţelei KPMG sunt afiliate la KPMG Internaţional Cooperative („KPMG International”), o entitate elveţiană. Fiecare societate KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă şi se descrie ca atare. În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 650 de angajaţi şi parteneri, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kpmg,
director,
audit,
experienta,
departament,
functie
/actualitate/un-nou-director-la-kpmg-10897090
10897090
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.