Un nou centru rezidenţial de lux în Capitală. În ce zonă este situat

Autor: Andra Stroe Postat la 02 octombrie 2020 283 afişări

Un nou centru rezidenţial de lux în Capitală. În ce zonă este situat

Luxuria Residence, primul proiect de lux dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziţiei,  a efectuat recepţia cu autorităţile pentru a doua etapă de dezvoltare şi devine cel mai avansat proiect rezidenţial din zona Expoziţiei. Recepţia a fost realizată pentru patru clădiri construite la standarde de înaltă calitate, cu un total de 268 de unităţi.

Unităţile din faza a doua de dezvoltare a proiectului includ: studiouri, apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum şi duplex-uri şi penthouse-uri. „Apartamentele au suprafeţe de la 75 până la 349 mp, înălţimi de 2,8 – 3 m şi beneficiază de un design modern, cu finisaje de lux”, spun reprezentanţii companiei. Până la 30 iunie, 31% din unităţile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A şi în prezent este singurul proiect rezidenţial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenţilor.

Întreg proiectul, care cuprinde 630 de apartamente şi este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafaţă fiind alocată spaţiilor verzi. Complexul beneficiază de acces securizat în ansamblu, pază umană, supraveghere video şi recepţii disponibile 24/7, parcări exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge şi locuri de joacă pentru copii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lux,
capitala,
dezvoltare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.