Un mic producător local de bucate tradiţionale a vândut anul acesta de aproape 220.000 de lei. Care au fost cele mai căutate produse

Autor: Andra Stroe Postat la 05 noiembrie 2020 133 afişări

Un mic producător local de bucate tradiţionale a vândut anul acesta de aproape 220.000 de lei. Care au fost cele mai căutate produse

Pofta Focului, o afacere de familie dezvoltată de un producător local din zona Iaşului, care comercializează produse tradiţionale precum zacuscă, dulceaţă, salate, sosuri şi murături, a înregistrat anul acesta vânzări de aproape 220.000 de lei şi estimează că va încheia anul cu o cifră de afaceri de până la 270.000 de lei.

Pentru 2021, compania are în plan să continue extinderea la nivel naţional, prin listarea în noi lanţuri de magazine, în oraşele: Bucureşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Reşiţa, Focşani, Roman şi Bacău, dar şi să modernizeze spaţiul de producţie. De asemenea, proprietarii businessului au în vedere achiziţia de noi utilaje, dar şi creşterea numărului de angajaţi, extinderea portofoliului de clienţi şi deschiderea unui magazin online.

Pofta Focului a vândut în această perioadă în special prin băcănii şi magazine de profil, dar şi către clienţi, prin comenzi directe. Pentru o băcănie, comanda medie este de 2.000 de lei, în timp ce persoanele fizice cumpără, în medie, de aproximativ 200 de lei. Pentru ultimele luni ale acestui an, compania estimează o creştere a comenzilor cu până la 10 - 15%. 

Businessul a intrat anul acesta cu o serie de produse în magazine din mai multe oraşe din ţară. Astfel, produsele companiei se regăsesc acum într-o serie de magazine din Bucureşti şi Iaşi, dar şi în Constanţa, Reşiţa, Focşani, Cluj-Napoca, Roman şi Bacău.

În această perioadă, cele mai căutate produse au fost sortimentele de zacuscă şi murăturile. Tocmai de aceea, de anul acesta reprezentanţii afacerii au decis să includă şi o varietate de murături. De asemenea, compania îşi măreşte portofoliul şi cu zarzavat pentru ciorbe.    

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
producator,
vanzare,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.