Un lider pentru lideri: 5 motive pentru care Galazy Z Fold2 este partenerul premium de care au nevoie oamenii de business

Postat la 29 iunie 2021 87 afişări

ADVERTORIAL

Un lider pentru lideri: 5 motive pentru care Galazy Z Fold2 este partenerul premium de care au nevoie oamenii de business

În business, cei care vor să facă diferenţa şi să remodeleze ziua de mâine ştiu că partenerii pe care îi au alături sunt importanţi, în timp ce dinamica mediului de afaceri transformă flexibilitatea într-un avantaj incontestabil.

Acestea sunt câteva dintre realităţile care fac din Samsung Galaxy Z Fold2 un partener premium, aflat în avangarda tehnologiei, care redefineşte limitele experienţei mobile.

De la antreprenorul agil care vrea să capteze oportunităţi, până la managerul conectat care caută un ecran pregătit pentru orice situaţie, cea de-a treia generaţie de dispozitive pliabile de la Samsung este gândită pentru liderii de mâine.

Galaxy Z Fold2 îmbină un design îndrăzneţ cu tehnologie avansată şi a fost realizat în baza feedback-ului utilizatorilor, pentru ca Samsung să aducă în piaţă un smartphone inovator, „pliat” pe nevoile tale.

Sunt mai multe motive pentru care oamenii de business aleg smartphone-ul pliabil Galaxy Z Fold2, dincolo de dorinţa de a avea acces la următorul nivel al experienţei mobile.

  1. Design superior şi experienţe imersive

Tehnologia avansată şi inovatoare este „piatra de temelie” pe care a fost construit Galaxy Z Fold2, însă cea de-a treia generaţie de dispozitive pliabile de la Samsung a fost creată pentru a da încredere utilizatorilor că au un partener pe care se pot baza zi de zi.

Atunci când este pliat, ecranul secundar Infinity-O de 6,2 inci permite opţiuni extinse de utilizare, de la simpla verificarea a inbox-ului, până la urmărirea conţinuturilor preferate, în orice formă. 

Concret, dispozitivul nu trebuie depliat pentru fiecare utilizare, întrucât funcţionează perfect ca un smartphone de ultimă generaţie în momentul în care este pliat.

Odată depliat, Galaxy Z Fold2 devine mai mult decât o tabletă. Ecranul principal masiv de 7,6 inci cu rată de reîmprospătare adaptabilă de 120 Hz ce integrează decupajul minimizat al camerei frontale, încadrat de o ramă subţire, oferă o experientă imersivă la utilizare, indiferent de funcţiile accesate.

Mai mult, vizionarea de conţinut multimedia este mai complexă ca niciodată, sunetul fiind „vârf de lance” în istoria telefoanelor pliabile Samsung. Efectul stereo este îmbunătăţit, iar sunetul este mai clar datorită boxelor duale bazate pe tehnologia high-dynamic.

Galaxy Z Fold2 vine cu un design redefinit şi elegant, iar sticla Samsung ultra subţire poziţionată pe ecranul principal îi oferă un aspect premium.

Flexibilitatea dispozitivului este asigurată de o balama ascunsă, care se integrează perfect în construcţia dispozitivului şi oferă funcţiii care alimentează modul Flex.

Practic, Galaxy Z Fold2 poate rămâne fix în semi-pliere de la 75 la 115 grade, iar utilizatorii pot avea acces la o gamă mai largă de unghiuri, în funcţie de nevoi.

  1. Tu eşti în control

Pentru cei cărora le place să depăşească limite, Galaxy Z Fold2 este un dispozitiv flexibil şi eficient, iar aplicaţii precum Flex şi Continuity permit utilizatorilor să depăşească graniţa dintre ecranul secundar şi cel principal.

Tu eşti în control atunci când vine vorba despre conţinutul tău, iar modul Flex îţi permite să realizezi şi să ajustezi conţinut în timp real.

Când dispozitivul este depliat, modul Capture View îţi permite să rămâi în aplicaţia camerei foto în timp ce vizualizezi foarte simplu conţinutul pe care doar ce l-ai surprins.

Galaxy Z Fold2 este un partener cu „mână fermă”, de aceea încadrarea automată te lasă să înregistrezi videoclipuri fără a ţine telefonul în mână, în timp ce tehnologia face ca subiectul filmării să rămână în focus chiar şi atunci când se mişcă.

Conceput pentru a oferi utilizatorilor libertatea de a remodela lumea, dispozitivul vine şi cu funcţii dedicate creativităţii. Spre exemplu, puteţi regândi realizarea de conţinut prin încadrarea în aceeaşi fotografie atât a fotografului, cât şi a subiectului, cu ajutorul funcţiei Dual Preview.

Camera de top de pe Galaxy Z Fold2 vine cu mai multe funcţii prin care preiei controlul asupra momentului, printre care Pro Video, Single Take, Bright Night şi Night Mode.

  1. Un ecran pentru fiecare moment

Productivitatea este un termen-cheie pentru un om de business, iar Galaxy Z Fold2 îmbină capabilităţi de ultimă generaţie cu posibilităţi avansate de multitasking.

Ecranul noului tău dispozitiv pliabil poate fi personalizat în funcţie de nevoi şi de stilul de lucru, întrucât ecranul principal are mărimea unei tablete.

Utilizatorii au acces la un dispozitiv flexibil cu capacităţi extinse, iar fereastra multi-activă poate transforma ecranul într-un adevărat câmp de lucru, în care pot fi vizualizate mai multe aplicaţii simultan.

Bara pentru ferestre multiple a fost îmbunătăţită, ceea ce înseamnă că acum puteţi deschide mai multe aplicaţii simultan, prin integrarea App Pair şi a panoului Edge pentru a vă bucura de un plus de confort.

Totodată, funcţia drag and drop permite glisarea conţinuturilor dintr-o aplicaţie în alta, iar transferul este realizat instant.

Setările Galaxy Z Fold2 îţi permit să alegi cea mai optimizată interfaţă de utilizator pe ecranul principal, potrivită pentru nevoile tale. Poţi comuta rapid şi uşor layout-urile, fie că doreşti unul de ecran mare, fie unul cu afişaj tradiţional.

Printr-o simplă depliere, telefonul tău Samsung devine şi tableta ta Samsung, iar aplicaţiile preferate pot fi utilizate la potenţial maxim, fie că este vorba de foile de calcul din Excel, fie că este vorba despre conţinutul YouTube.

  1. Galaxy Fold ştie ce înseamnă să fii lider

Generaţiile Galaxy Fold ştiu ce înseamnă să devii lider, iar acestă poziţie trebuie consolidate prin parteneriate strategice, astfel încât utilizatorul să aibă acces la cele mai bune soluţii, pe ecranul său.

Spre exemplu, Samsung a creat un ecosistem deschis pentru dispozitive pliabile, printr-un parteneriat de lungă durată cu Google. Astfel, Samsung a promovat inovaţia pliabilă UX pentru a-şi atinge obiectivul de creare a design-ului final.

Un alt parteneriat de referinţă este cel cu Microsoft, care le permite oamenilor de business să îşi maximizeze productivitatea în mediile mobile.

A treia generaţie de dispozitive pliabile de la Samsung a redefinit încă o dată graniţele inovaţiei şi ale ingineriei, în contextul în care Galaxy Z Fold2 aduce posibilitatea unor viteze ultra-rapide, prin compatibilitatea cu reţeaua 5G.

Totul este susţinut de o baterie de 4.500mAh şi o încărcare super rapidă, pentru ca utilizatorii să nu fie preocupaţi de durata de viaţă a bateriei.

  1. Pentru că vrei mai mult

Odată cu noul tău Galaxy Z Fold2 ai acces şi la serviciul Galaxy Z Premier, adică asistenţă de administrare la cerere din partea unei echipe dedicate de experţi.

Fie că vrei să faci o programare, să intri în dialog cu experţi sau să descoperi cum poţi debloca potenţialul noului tău dispozitiv, serviciul Galaxy Z Premier este la îndemâna ta.

Mai mult, utilizatorii care caută un plus de siguranţă pot accesa şi serviciul Samsung Care+.

Acesta oferă o singură garanţie a dispozitivului împotriva daunelor survenite accidental în termen de un an de la data achiziţiei, iar utilizatorii se pot înscrie gratuit oricând în termeni de 30 de zile de la data achiziţiei telefonului.

Află toate detaliile despre viitorul tău Samsung Galazy Z Fold2.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
business,
oameni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.