Un jucător listat la bursă anunţă numiri noi la conducerea diviziilor de business

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2021 42 afişări

Un jucător listat la bursă anunţă numiri noi la conducerea diviziilor de business

Compania de tehnologie 2Performant, unul dintre principalii jucători din piaţa locală de marketing afiliat, listată pe piaţa AeRO a BVB (simbol bursier 2P), anunţă printr-un comunicat de presă organizarea companiei în două business units: 2Performant România şi Bulgaria şi 2Performant Growth Unit. În fruntea business unit-ului 2Performant România şi Bulgaria a fost numită, în funcţia de Country Manager, Raluca Negrea, cealaltă divizie fiind condusă de Constantin Stanciu, din funcţia de Growth Manager al companiei.

Dorin Boerescu va conduce în continuare 2Performant în calitate de CEO, funcţie din care va coordona toate operaţiunile companiei şi se va concentra pe iniţiativele de creştere.

Compania şi-a anunţat deja planurile de consolidare pe piaţa locală, dar şi extinderea în regiune şi captarea noilor oportunităţi de business. Din poziţia de Country Manager România şi Bulgaria 2Performant, Raluca Negrea are ca obiectiv consolidarea companiei pe piaţa din România, acolo unde este lider al segmentului marketing afiliat, dar şi susţinerea unui ritm constant de creştere.

Raluca Negrea lucrează cu 2Performant din 2015, a luat parte la cele mai importante mişcări din business-ul companiei, precum migrarea către platforma 2Performant.com, şi a avut un rol important în listarea pe piaţa AeRO a BVB. Este licenţiată în ştiinţele comunicării, la Facultatea de Comunicare din cadrul Universităţii Bucureşti, şi are un MBA de la Maastricht School of Management (2013-2015).

Ea are o experienţă vastă în business management şi marketing pentru tech, a lucrat pentru branduri şi companii mari, dar şi pentru companii listate la Bursă, fondând şi având calitatea de partener în multiple companii, cu arie de activitate în marketing şi tehnologie. A condus de asemenea o serie de echipe mari şi a coordonat proiecte cross-country, având expertiză pe pieţele din Europa Centrală şi de Est.

Constantin Stanciu are o experienţă de 14 ani în business development şi antreprenoriat, timp în care a contribuit la creşterea mai multor companii din industriile de tech, marketing şi evenimente. Face parte din echipa 2Performant de peste doi ani, alăturându-se companiei în 2018 ca Business Development Manager pentru Divizia de Influencer Marketing şi devenind ulterior Business Development Director pentru ambele produse ale companiei: marketing afiliat şi influencer marketing. Din această poziţie, Constantin Stanciu a coordonat departamentul Client Service & Sales al 2Performant, care include echipele care oferă sprijin şi consultanţă utilizatorilor şi care generează vânzările în rândul clienţilor din platformă. Din aprilie, el devine Growth Manager şi va conduce segmentul de business dedicat testării şi identificării oportunităţilor de creştere pentru companie.

Pe 22 martie, în cadrul primei AGA a 2Performant în calitate de companie listată la BVB, acţionarii au aprobat operaţiunea de majorare de capital cu 5 milioane lei, pentru iniţiative de creştere pe România şi în pieţe noi şi pentru o modalitate nouă de atribuire a conversiilor. Tot atunci a fost aprobat de către acţionari Consiliul de Administraţie al 2Performant, format din Anda Patzelt, Iulian Cîrciumaru şi Dorin Boerescu, acesta din urmă fiind ales Preşedinte CA.

2Performant este listată pe piaţa AeRO a BVB din decembrie 2020, în prezent are o capitalizare de peste 41 milioane de lei, iar valoarea companiei a înregistrat o creştere de 37% faţă de prima zi de tranzacţionare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
marketing,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.