Un jucător din piaţa locală de coletărie încheie un nou parteneriat cu o platformă de conectare a producătorilor, furnizorilor şi magazinelor online. Ce schimbări şi-au propus să aducă

Autor: Andra Stroe Postat la 30 iulie 2020 74 afişări

Un jucător din piaţa locală de coletărie încheie un nou parteneriat cu o platformă de conectare a producătorilor, furnizorilor şi magazinelor online. Ce schimbări şi-au propus să aducă

Coletăria.ro, jucător în expedierea şi livrarea coletelor, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, şi StockBinder, platformă complet automatizată şi integrată care conectează producătorii şi furnizorii cu magazinele online, încheie un parteneriat strategic prin care îşi propun sprijinirea magazinele online în procesul de majorare a capacităţii de livrare a produselor, atât naţional, cât şi internaţional, concomitent cu ajustarea, în timp real, a ofertei comerciale.

„Parteneriatul le oferă magazinelor online ce folosesc platforma StockBinder acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate, atât de livrare a coletelor, cât şi de dezvoltare a afacerii online dincolo de graniţele României. Coletăria.ro asigură conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapidă a afacerii online şi oferă, prin reţeaua deja existentă de parteneri, servicii de consultanţă juridică, de înfiinţare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plată, traduceri, marketing”, explică reprezentanţii businessului.

Clienţii magazine online ale Coletăria.ro primesc acces la platforma StockBinder, care îi conectează cu producătorii şi furnizorii, permiţând listarea rapidă de produse. Practic, platforma preia toate informaţiile despre stocuri, preţuri şi descrierea produselor oferite de furnizori şi producători, dar şi cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informaţiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informaţiile de preţuri şi stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
online,
magazine,
furnizori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.