Un job pentru sapte candidati, la Angajatori de Top. Daca stii araba, norvegiana sau olandeza, ai mai multe sanse!

Postat la 19 octombrie 2010 24 afişări

Peste 70 de companii participa, la sfarsitul saptamanii, la targul de cariera Angajatori de Top, oferta acestora insumand 1.650 de joburi vacante.

Organizatorii se asteapta ca la editia din aceasta toamna sa participe peste 12.000 de vizitatori, ceea ce inseamna ca va fi o concurenta de peste sapte candidati pentru un post. Joburile disponibile se adreseaza atat celor la inceput de cariera, dar si celor experimentati, in domenii precum contabilitate, finante, banci, vanzari sau inginerie.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
resurse umane,
angajatori,
locuri de munca,
targ
/actualitate/un-job-pentru-sapte-candidati-la-angajatori-de-top-daca-stii-araba-norvegiana-sau-olandeza-ai-mai-multe-sanse-7496139
7496139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.