Un italian căutat pentru infracţiuni economice a fost reţinut pe Aeroportul Otopeni

Postat la 05 septembrie 2012 42 afişări

Un italian căutat de autorităţile din ţara sa pentru infracţiuni economico-financiare, despre care, potrivit presei italiene, se bănuieşte că ar avea legături cu serviciile secrete din Israel şi SUA, a fost reţinut, marţi după-amiază, pe Aeroportul Otopeni, de către poliţiştii de frontieră.

Elio Ciolini, în vârstă de 66 de ani, a fost legitimat după ce a coborât dintr-un avion care venea din oraşul elveţian Zürich şi s-a constatat că avea acte false, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţia de Frontieră. El a fost reţinut de poliţiştii de frontieră de la aeroport, în jurul orei 17.00, întrucât este căutat de autorităţile italiene pentru infracţiuni economico-financiare.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
otopeni,
infractiuni,
retinere,
aeroport
/actualitate/un-italian-cautat-pentru-infractiuni-economice-a-fost-retinut-pe-aeroportul-otopeni-10021346
10021346
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.