Un hacker oferă 10.000 de euro celui care-i sparge sistemul de securitate

Autor: Anca Barbulescu Postat la 08 februarie 2013 523 afişări

Kim Dotcom (anterior Schmitz), fondatorul site-ului Megaupload care a fost arestat pentru escrocherie şi violarea drepturilor de autor, a lansat recent Mega, un sistem de stocare de date. Hackerul milionar oferă o recompensă de 10.000 de euro primei persoane care va reuşi să-i spargă sistemul de securitate a serviciului.

Neamţul stabilit acum în Noua Zeelandă a anunţat recent că oferă recompensa de 10.000 de euro după ce noul său serviciu Mega a fost criticat în industrie pentru securitatea pe care o oferă.

Lansat în urmă cu doar câteva săptămâni, Mega depăşise un milion de utilizatori înregistraţi după prima zi de funcţionare şi stochează în prezent aproape 50 de milioane de fişiere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hacker,
recompensă,
sistem,
serviciu
/actualitate/un-hacker-ofera-10-000-de-euro-celui-care-i-sparge-sistemul-de-securitate-10551139
10551139
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.