Un eveniment dedicat pieţei regionale de Blockchain şi Crypto va fi organizat la Bucureşti. De ce au ales organizatorii România

Autor: Andra Stroe Postat la 15 decembrie 2022 135 afişări

Un eveniment dedicat pieţei regionale de Blockchain şi Crypto va fi organizat la Bucureşti. De ce au ales organizatorii România

Ca urmare a faptului că „România este pe locul 1 în Europa Centrală şi de Est ca procent de utilizare a crypto", organizatorii Crypto Expo Europe anunţă printr-un comunicat de presă că evenimentul B2B şi B2C dedicat exclusiv pieţei Blockchain şi Crypto din Europa Centrală şi de Est se va desfăşura în perioada 19-20 martie 2023 la Bucureşti.

Aceştia estimează un număr de peste 3.000 participanţi, dintre care peste 50% vor fi din afara României. În cele două zile de eveniment, vor urca pe scenă peste 100 speakeri şi vor fi susţin peste 80 de workshop-uri şi seminarii, iar în cei 5.000 mp dedicaţi evenimentului vor fi peste 60 de expozanţi internaţionali. „Companii precum Binance, OKX, Lbank, Gemini şi mulţi alţii vor fi pe scenă reprezentate de C level speakers.”

Evenimentul Crypto Expo Europe se adresează companiilor care lucrează pe sau pentru blockchain (reţele, exchanges, utilities, Web3, payments, servicii etc.), investitorilor în crypto, celor care vor să înveţe mai mult despre blockchain şi crypto, celor care îşi caută joburi în blockchain şi crypto, freelancerilor, startup-urilor şi fondurilor de investiţii. „Crypto Expo Europe are rolul de a conecta companiile cu persoanele independente care doresc să aprofundeze sau să afle mai multe despre industria Blockchain şi Crypto şi de a crea oportunităţi unice de networking şi business”, spun organizatorii. Potrivit lor, obiectivul principal al evenimentului este acela de a educa pasionaţii, practicienii şi amatorii de crypto şi de a le transmite informaţii şi noutăţi despre piaţa crypto.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
eveniment,
companii,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.