Un director al Coca-Cola HBC România a fost numit country manager pentru Republica Moldova

Autor: Emil Popescu Postat la 19 august 2013 84 afişări

Coca-Cola Hellenic l-a numit pe Traian Nechifor, în prezent director de vânzări la nivel naţional la Coca-Cola HBC România, în funcţia de country manager pentru Republica Moldova, cu începere de la 1 septembrie, a anunţat luni compania.

În noua funcţie, Nechifor va coordona activităţile de financiar, resurse umane şi relaţii publice, aprovizionare şi marketing.

El este în prezent National Field Sales Manager Coca-Cola HBC România şi are o experienţă în companie de peste 18 ani. Anterior, Nechifor a ocupat poziţii precum sales manager şi zone sales manager. Din 2011, Nechifor face parte din echipa extinsă de senior management a companiei.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al producătorului american de băuturi răcoritoare Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având activităţi în 28 de ţări.

În România, ca în celelalte ţări unde îşi desfăşoară activitatea, Coca-Cola funcţionează pe baza unui sistem propriu, care include printre altele producţia şi distribuţia produselor către consumatori. Sistemul este format, pe piaţa locală, din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul acesteia Coca-Cola Hellenic (CCH România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company).

Alte stiri pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
COCA-COLA,
R. MOLDOVA,
/actualitate/un-director-al-coca-cola-hbc-romania-a-fost-numit-country-manager-pentru-republica-moldova-11259956
11259956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.