Un co-fondator al Microsoft a dat in judecata Apple, Google si Facebook pentru incalcarea de patente

Postat la 29 decembrie 2010 11 afişări

Co-fondatorul Microsoft Paul Allen a relansat un proces impotriva Apple, Google, Facebook si alte companii, pe care le acuza ca folosesc ilegal tehnologie detinuta de o compania a sa.

Interval Licensing, o companie de cercetare infiintata de Allen in 1992, a depus initial o reclamatie in justitie in luna august, la un tribunal federal din Seattle, respinsa insa pe motiv ca nu specifica produsele sau echipamentele.No ua plangere a fost inaintata de Interval marti.

Allen, care a fondat Microsoft impreuna cu Bill Gates in 1975, afirma ca Interval a jucat un rol fundamental in anii '90 in domeniul cercetarii si dezvoltarii tehnologiei pentru Internet, avand peste 300 de patente si oferind asistenta Google.

Cititi mai mukte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Microsoft,
Apple,
Googl,
Facebook
/actualitate/un-co-fondator-al-microsoft-a-dat-in-judecata-apple-google-si-facebook-pentru-incalcarea-de-patente-7853695
7853695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.