Un apartament sta opt luni pe piata pana isi gaseste cumparator. Cat poti negocia

Postat la 18 octombrie 2010 21 afişări

"Vand sau mai astept" este intrebarea zilei pentru vanzatorii de case. Timpul mediu in care o locuinta din Capitala scoasa la vanzare isi gaseste un nou proprietar este de circa 240 de zile.

Proprietarii de garsoniere au scazut pretentiile financiare cu 15% in acest an si cu 43% fata de acum doi ani. Si tendinta pare a fi de continuare a deprecierii.

Chiar daca specialistii locali nu se mai inghesuie sa faca predictii cu privire la viitorul pietei imobiliare, o analiza recenta a Financial Times, cu privire la economia romaneasca trage un semnal de alarma. Masurile de austeritate luate de Guvern pot genera si alte efecte secundare, printre care scaderea pretului activelor imobiliare puse drept colateral.

Detalii pe www.gandul.info.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-apartament-sta-opt-luni-pe-piata-pana-isi-gaseste-cumparator-cat-poti-negocia-7489855
7489855
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.