Un antreprenor român pregăteşte lansarea primului operator virtual de telefonie mobilă. "Ne interesează doar clienţii care au un telefon 3G"

Postat la 05 decembrie 2012 61 afişări

Câtă vreme există abonaţi care îşi schimbă operatorul şi după câteva luni de la semnarea contractului, este clar că pe piaţă sunt clienţi nemulţumiţi care caută alternative, spune Mihai Eftimie, 31 de ani, proprietarul Enigma System - compania care se pregăteşte să lanseze anul viitor un operator mobil virtual.

Enigma System Mobile Virtual Network Operator S.R.L., o companie fondată în urmă cu aproape doi ani şi care deţine deja propria bază de numere de telefon de la Autoritatea de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), a semnat deja 11 acorduri de interconectare cu alte companii locale şi estimează că ar putea lansa anul viitor propriile servicii de voce şi date mobile, ca un operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), a declarat într-un interviu pentru ZF Mihai Eftimie, 31 de ani, fondator şi proprietar al companiei.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-antreprenor-roman-pregateste-lansarea-primului-operator-virtual-de-telefonie-mobila-ne-intereseaza-doar-clientii-care-au-un-telefon-3g-10370633
10370633
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.