ULTIMELE SONDAJE înainte de alegeri. Scor zdrobitor pentru PSD. La ce distanţă se află partidul de pe locul doi

Postat la 09 decembrie 2016 577 afişări

Ultimele sondaj înainte de alegeri confirmă PSD ca favorit al parlamentarelor de duminică, la mare distanţă de ceilalţi competitori electorali, potrivit Gândul.

ULTIMELE SONDAJE înainte de alegeri. Scor zdrobitor pentru PSD. La ce distanţă se află partidul de pe locul doi

Astfel, potrivit unui sondaj IRES, efectuat în perioada 6-7 decembrie, Partidul Social Democrat este cotat cu 44% în intenţiile de vot, urmat la mare distanţă de PNL cu 23% şi USR cu 7%. ALDE şi PMP au fost preferate de 6% dintre cei intervievaţi, UDMR de 5%, iar PRU de 4%. 3% dintre respondenţi au declarat că vor vota cu un independent, iar 2% cu alte partide.

În ceea ce priveşte prezenţa la vot, 42% dintre cei chestionaţi au declarat că sigur vor vota, 28% că probabil vor vota, 21% că nu vor vota cu siguranţă, iar 6% că probabil nu vor vota, scrie Gândul.

Sondajul IRES, efectuat telefonic în perioada 6-7 decembrie, la comanda Digi 24, pe un eşantion de 1,100 de persoane, şi are o marjă de eroare de +/- 2,9%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sondaj,
psd,
alegeri,
partid,
scor,
votare,
gandul,
confirmare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.