Uite noile măsuri adoptate de autorităţi în caz că te infectezi cu COVID-19

Postat la 24 iulie 2020 996 afişări

Uite noile măsuri adoptate de autorităţi în caz că te infectezi cu COVID-19

Pacienţii asimptomatici pot fi externaţi după 48 de ore de la internare

Pacienţii asimptomatici cu factor de risc, precum şi cei cu forme uşoare, vor fi internaţi în spitale de faza a II-a sau support. Simptomaticii cu forme medii sau severe vor fi internaţi în spitale de faza I şi a II-a care au în structură secţii de terapie intensivă

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 a crescut alarmant în ultima perioadă iar în fiecare zi se atinge un nou vârf.

Potrivit Monitorului Oficial, în aşteptarea rezultatului, pacienţii suspecţi de COVID-19 vor fi izolaţi într-o cameră individuală a spitalului sau în alte locaţii desemnate.

Dacă o persoană este suspectă de COVID-19 dar testul este negativ, aceasta va fi internată până când medicii vor stabili diagnosticul.

Pacienţii asimptomatici care nu vor să stea în spital pot fi externaţi după 48 de ori de la internare, cu condiţia izolării la domiciliu sau la o locaţie alternativă până la împlinirea celor 14 zile de carantină. 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autoritati,
caz,
masuri,
uitare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.