UiPath, cel mai valoros produs al industriei de IT din România, a achiziţionat Cloud Elements

Autor: Alexandra Cepăreanu Postat la 24 martie 2021 58 afişări

UiPath, compania fondată în România de Daniel Dines, specializată în dezvoltarea de roboţi software care automatizează procesele de lucru din companii, a achiziţionat Cloud Elements, o platformă de integrare a API-ului (Application Programming Interface).

UiPath, cel mai valoros produs al industriei de IT din România, a achiziţionat Cloud Elements

Printre clienţii Cloud Elements se numără SAP, Capital One, DocuSign, iCIMS, FIS, Axway, PaySimple, TeamPay, Dun & Bradstreet şi Xerox.

„Facând automatizarea mai uşor şi mai rapid de implementat, Platforma UiPath are capacitatea de a îmbunătăţi semnificativ unele dintre cele mai costisitoare activităţi din companiile moderne“, a spus Daniel Dines, cofondator şi CEO al UiPath. „Achiziţionarea Cloud Elements este doar un exemplu legat de modul în care construim o platformă flexibilă şi scalabilă de nivel enterprise, care ajută clienţii să devină companii complet automatizate”.

În urma acestei achiziţii UiPath va putea oferi capabilităţi de automatizare de nivel enterprise bazate pe interfaţa de utilizator (UI) precum şi capabilităţi bazate pe API-uri prin intermediul unei singure platforme.

Astfel, clienţii UiPath vor putea automatiza procese utilizând un mix optim de instrumente de automatizare bazat atât pe interfaţa de utilizare cât şi prin API-uri.

„Pentru a automatiza o companie, este necesar ca acea companie să fie una conectată. Combinarea capabilităţilor noastre de integrare a API-urilor precum şi a celor de management cu soluţia solidă a UiPath întăreşte liantul conectivităţii întreprinderii şi extinde acoperirea şi eficienţa proiectelor de automatizare pentru întreprinderile din întreaga lume”, a spus Mark Geene, co-fondator şi CEO al Cloud Elements.

De asemenea, UiPath oferă în prezent capabilităţi de automatizare a interfeţei UI, precum şi integrări native bazate pe API-uri, cu diverse aplicaţii cloud şi on-premises, inclusiv ERP şi CRM.

„Această achiziţie accelerează capacitatea UiPath de a oferi clienţilor săi o automatizare completă bazată pe API-uri. Cloud Element aduce peste 200 de noi integrări native în Platforma UiPath şi permite implementarea unor noi capabilităţi, cum ar fi abilitatea de a declanşa o automatizare bazată pe apariţia unui eveniment”, au transmis reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companii,
achiziţie,

ALEPH STORY: Creşte inflaţia, creşte cursul şi creşte ROBOR-ul! O discuţie cu Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar şi Felix Drăghici, editor-prezentator ŞTIU

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.