UEFA nu şi-a dat acordul ca pe Arena Naţională să se dispute meciuri. Un raport final va fi dat vineri

Postat la 08 septembrie 2011 15 afişări

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, preşedintele CA al clubului, Valeriu Argăseală, o comisie UEFA şi reprezentanţi ai firmei olandeze ce a fost contactată de Gigi Becali pentru a schimba gazonul de pe Arena Naţională inspectează stadionul pe care s-a disputat meciul România-Franţa.

Surse din cadrul FRF au declarat că în acest moment UEFA nu şi-a dat acordul ca pe arenă să se dispute meciuri şi că, în urma inspecţiei şi a discuţiei cu firma olandeză, forul european vrea să primească asigurări că suprafaţa de joc va fi în condiţii optime până miercuri. Un raport final al UEFA va fi dat vineri.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat că în cursul zilei de de joi nu se va lua o hotărâre în ceea ce priveşte ridicarea de către UEFA a dreptului de organizare a meciurilor pe Arena Naţională.

Întrebat dacă UEFA va ridica dreptul de organizare a partidelor pe Arena Naţională, oficialul stelist a răspuns: "Nu se ia o hotărâre astăzi. Am venit cu olandezii care se ocupă de gazon şi o să se schimbe".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UEFA,
Arena Naţională,
Valeriu Argăseală
/actualitate/uefa-nu-si-a-dat-acordul-ca-pe-arena-nationala-sa-se-dispute-meciuri-un-raport-final-va-fi-dat-vineri-8714263
8714263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.