UE riscă să rămână în noiembrie fără fonduri pentru acţiunile în favoarea angajării tinerilor

Postat la 16 mai 2013 25 afişări

Parlamentul European a considerat miercuri drept "inacceptabile" condiţiile impuse de statele membre UE pentru o creştere a bugetului în 2013 şi a avertizat că nu vor mai exista fonduri disponibile în noiembrie pentru a finanţa acţiunile în favoarea angajării tinerilor.

UE riscă să rămână în noiembrie fără fonduri pentru acţiunile în favoarea angajării tinerilor

 "Poziţia statelor este imposibil de susţinut, deoarece din noiembrie nu vom mai avea 2,5 miliarde de euro pentru a finanţa acţiunile Fondului Social European", a afirmat eurodeputatul conservator francez, Alain Lamassoure, negociator al Parlamentului European.

Bugetul european aprobat în februarie de liderii europeni pentru perioada 2014-2020 prevede 960 de miliarde de euro în credite de angajament şi 913 miliarde în credite de plată. O sumă de şase miliarde de euro ar trebui să finanţeze acţiuni în favoarea angajării tinerilor. Dar compromisul la care au ajuns liderii UE ar trebui să fie aprobat şi de Parlamentul European, care îl consideră insuficient.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ue-risca-sa-ramana-in-noiembrie-fara-fonduri-pentru-actiunile-in-favoarea-angajarii-tinerilor-10881814
10881814
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.