UE ar putea avea nevoie de modificarea tratatului pentru autoritatea unică de reglementare bancară

Postat la 22 aprilie 2013 13 afişări

Uniunea Europeană ar putea avea nevoie de modificarea tratatului, pentru crearea unei autorităţi unice de reglementare bancară, a declarat şeful Eurogroup, olandezul Jeroen Dijsselbloem.

UE ar putea avea nevoie de modificarea tratatului pentru autoritatea unică de reglementare bancară

 Dijsselbloem a arătat că UE poate aplica cea mai mare parte a strategiei de uniune bancară în cadrul actualului tratat, dar ar putea fi nevoie de o modificare în cazul autorităţii de reglementare, transmite Bloomberg.

"Ştiu că putem pune în practică cel puţin 80-90% din proiect, iar decizia finală pentru o autoritate unică de reglementare bancară ar putea avea nevoie de o modificare de tratat", a spus Dijsselbloem la Washington.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ue-ar-putea-avea-nevoie-de-modificarea-tratatului-pentru-autoritatea-unica-de-reglementare-bancara-10778632
10778632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.