Udrea vrea imagini de promovare a turismului in filme. Regizorii, recompensati la numarul de secvente

Postat la 02 decembrie 2010 27 afişări

Ministrul Dezvoltarii si Turismului, Elena Udrea, intentioneaza sa treaca de la promovarea turismului prin spoturile publicitare la introducerea in filmele care ruleaza la cinematograf a imaginilor menite sa-i atraga pe turisti.

Conform ideii pe care a anuntat-o miercuri, la sediul PDL Bu-curesti, fiecare regizor roman care va fi dispus sa-si adapteze scenariul filmului, astfel incat anumite cadre sa contina imagini ce ar promova diverse zone turistice, ar urma sa imparta cu ministerul condus de Udrea costurile de productie aferente peliculei: "Un film foarte mediatizat poate fi facut pe Transfagarasan sau in Delta. Poate arata obiceiurile de Craciun din Maramures sau din Bucovina.Putem gandi un parteneriat in care sa cofinantam astfel de filme. Exista mai multe posibilitati. Poate sa apara brandul la sfarsitul filmului."

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
promovare,
filme,
Udrea,
strategii
/actualitate/udrea-vrea-imagini-de-promovare-a-turismului-in-filme-regizorii-recompensati-la-numarul-de-secvente-7769815
7769815
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.