Udrea: Peste 1 milion de români primesc ilegal pensii şi ajutoare. Altfel ar fi bani de pensii decente

Postat la 01 septembrie 2011 8 afişări

Peste un milion de români beneficiază ilegal de pensii şi ajutoare sociale, iar dacă aceştia nu ar primi bani ar fi fonduri suficiente pentru a asigura "pensii decente", apreciază ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

"Avem peste un milion de oameni care în ţara asta iau pensii şi ajutoare sociale fără să aibă dreptul , şi tuturor ne-a plăcut să facem lucrul acesta. Şi cei care au luat banii, şi cei care au dat posibilitatea în mod ilegal ca aceste persoane să obţină acte de pensii şi ajutoare sociale, şi astăzi suntem supăraţi", a spus Udrea într-o conferinţă de presă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pensii,
ajutoare,
Udrea
/actualitate/udrea-peste-1-milion-de-romani-primesc-ilegal-pensii-si-ajutoare-altfel-ar-fi-bani-de-pensii-decente-8682822
8682822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.