Udrea: Nu ştiu la cine s-a referit Băsescu, dar cred că Emil Boc poate fi un prezidenţiabil

Postat la 15 februarie 2013 14 afişări

Liderul PDL Elena Udrea afirmă că nu ştie la cine s-a referit Traian Băsescu când a vorbit despre "prezidenţiabilul" din PDL, dar crede că Emil Boc ar putea fi"prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate", pentru că mandatul de premier al acestuia începe să fie reevaluat, regândit.

"Eu nu ştiu la cine s-a referit domnul preşedinte, dar mă gândesc că domnul Emil Boc ar putea să fie prezidenţiabilul de peste un an şi jumătate al partidului, având în vedere faptul că mandatul de prim-ministru al lui Emil Boc începe să fie regândit, reevaluat, prin comparaţie cu ceea ce se întâmplă acum, cu ceea ce face actualul Guvern USL şi actualul prim-ministru, Victor Ponta", a spus Udrea potrivit RFI.

Deputatul PDL afirmă că "este evident că oamenii încep să vadă ce înseamnă un prim-ministru responsabil, curajos, care îşi asumă inclusiv costuri electorale şi nemulţumirea oamenilor, chiar şi raportată la persoana sa, doar pentru a lua deciziile corecte pentru ţară într-un anumit moment".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Udrea,
Băsescu,
Emil Boc,
prezidenţiabil
/actualitate/udrea-nu-stiu-la-cine-s-a-referit-basescu-dar-cred-ca-emil-boc-poate-fi-un-prezidentiabil-10564121
10564121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.