Udrea: Încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu e prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face

Postat la 10 mai 2013 26 afişări

Deputatul PDL Elena Udrea declară că democrat-liberalii încearcă să facă opoziţie, însă aceasta "nu este prea vizibilă", ea apreciind că partidul are nevoie de o strategie de comunicare mai bună.

Udrea: Încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu e prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face

 "Colegii mei şi cu toţii încercăm să facem opoziţie, însă, din păcate, nu este prea vizibilă opoziţia pe care PDL o face. Văd că sunt colegi foarte determinaţi să se poziţioneze critic la adresa USL, se străduiesc, avem moţiunile simple, o încercare de moţiune de cenzură, apariţii la televizor, dar, din păcate, nu este suficient de mult probabil pentru presă, pentru că nu prea suntem preluaţi. O acţiune cum a fost cea de miercuri, prezentarea Cărţii Negre a Guvernării USL din păcate a beneficiat de atenţie mediatică zero şi s-a ratat un bun moment de a critica guvernarea USL", a susţinut Udrea, la RFI.

Deputatul PDL consideră de asemenea că îndepărtarea partidului de preşedintele Traian Băsescu a fost o greşeală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/udrea-incercam-sa-facem-opozitie-insa-din-pacate-nu-e-prea-vizibila-opozitia-pe-care-pdl-o-face-10869287
10869287
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.